Lära sig gå.

Charlie har nu blivit 13 månder men kan fortfarande inte gå själv!! Han är så otroligt feg! :) Han ska konstant hålla i ett finger eller gå med sin gåvagn som han domderar med. Han lyfter den åt sidorna när han ska svänga!
Undrar när det kommer att släppa?
Skulle vara så skönt om han kunde knalla omkring själv, både för hans skull och våran. Och så verkar han vara i någon sorts fas igen. Gnäll gnäll gnäll om han inte får göra som han vill. Och det är lite svårt (och fel)  att låta han göra som han vill hela tiden.
Så nu när man säger nej eller sluta nu, så bryter han fullständigt ihop och grinar. Stackars liten ;)
Hoppas detta går över mycket snabbt! Kan ju hoppas att det är utvecklingsfasen: lära sig gå!!!
Så det är  bara att vänta och se! 

21 år!!

I dag har jag varit tillsammans med min man Claudio i 21 år!! Helt underbart! Älskar honom bara mer och mer för varje år som går! &lt;3 <br />Tyvärr började inte dagen så bra. Min son vaknade 06,15 vägrar somna om. Jag ska jobba natt i natt så att gå upp så tidigt kändes inte kul. Till råga på allt är han grinig HELA tiden! Är inne i en fas nu när inget är bra ( om han inte får göra som han vill förstås) Så 09,20 åkte han i säng igen. Men då kan ju inte jag vila, för då måste jag snabbt hinna med allt jag inte kan göra när han gallskriker på golvet. Måste i alla fall få göra mig i ordning och få undan disken. Men nu har han sovit i 1 timme och tjugo minuter så jag sitter vid datan samtidigt som jag tittar på det kungliga bröllopte på tv:n. <br />Hoppas bara han är glad när han vaknar!
Nya tag!

Jag ska testa LCHF igen!! Förra gången jag försökte gå ner i vikt med den metoden så GICK JAG UPP I VIKT!! Då visste jag inte att det var pga sköldkörteln. Jag väger och mäter mig i morgon bitti så får vi se vad som händer på en vecka.
Har precis varit på ett jympa medel 90 minuters pass!! Sååååå roligt! Kämpar verkligen med vikten men det händer ingenting :(
Men nu tar jag nya tag så får jag se vad min kropp säger om detta!Start av min blogg

Äntligen har jag fått igång min blogg! Mycket kommer att skrivas om mina barn och min träning! Mina dagar består av att vara hemma med charlie nu 1 år! Har redan börjat jobba men jag jobbar natt, så jag är bara borta från han 1½ dag i veckan. Och då jag ligger hemma och sover är Charlie med hans underbara mormor! Dagarna består även av väldigt mycket träning. Kämpar med att gå ner den vikt jag gick upp när min sköldkörtel pajade :(  8 hemska kg kvar. Har dock gått ner 16 sen charlie kom!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0