Medeciner

Provar att göra inlägg från telefonen. Då Charlie verkligen inte mår bra på nätterna och inte sover har jag expreminterat lite. Han äter ju omeprazol varje dag för magmunnen. Men det verkar ju inte hjälpa till 100%. Så jag har nu tre kvällar i rad givit zantac oxå. Vi provade nämligen det i början och det hjälpte inte. Men med dessa två medeciner har Charlie sovit i tre nätter!! I natt var han dock vaken ganska länge men han brummade inte eller gnällde. Så han hade absolut inte ont!! Dom sa att det kunde växa bort nu men det har det ju inte. Får ringa och kolla hur länge till vi ska vänta på det. Tycker så synd om han


Att hinna med

Denna vecka jobbar jag 50 timmar. Det är då man märker va svårt det är att hinna med allt! Hemma är det disk som ska undan, dammsugning,matlagning, tvätta och hänga tvätten, plocka undan efter barnen mm.
När det hämtats på dagis ska maten lagas, sen två dgar i veckan ska alla iväg på träning! Tjejerna har fotbollsträning och då tränar jag med.
Läxor ska göras.
Sen är det ärenden som dr besök eller apotek mm som ska hinnas med emellan allt.
Är grymt imponerad av de som jobbar heltid och som hinner med och klarar av det! Men jag skulle aldrig utsätta barnen eller mig själv för det, speciellt inte när de är små.
Det är inte värt det. Man måste hinna med både sig själv och barnen utan stress.
Kände det denna vecka som verkligen varit fullspäckad.
Och hur ska det bli den dag man går över till att jobba dag? Man är så van att jobba så här. Det lär bli en utmaning! Men jag gillar utmaningar!


vardagen

Så var man tillbaka i vardagen igen med skola, jobb och dagis. Tjejerna är inne i sina rutiner i skolan, det går jättebra. Den jag var orolig för var charlie som varit borta från dagis 2 veckor.
Och han blev superledsen! Han hade suttit i knät på fröken i 30 min och smågråtit innan han började leka och tyckte det var ok att vara där.
Andra dagen promenerade han lite skeptiskt in med en fröken utan att grina.
Och nu efter helgen så blev han ledsen igen :(
I morgon tisdag har han en lång dag. 8-16,00. Stackaren. Och då vet jag hur jag kommer va. Kommer inte att kunna sova bra alls. Jag måste lära mig att släppa det. Men vet innerst inne att jag inte kan det.
Vaknar jag tidigare så kommer jag hämta han. Men min sömn blir så lidande och den är så otroligt viktig. Måste ju orka vara vaken följande natt med.
USCH!!

Tjejerna började med fotbollen direkt med. Hade träning dagen efter vi kom hem och match på helgen och båda lagen vann!! Sååå duktiga! Stolt mamma!
Och jag satte igång med träningen.
Ja så allt är som vanligt igen. Önskar jag vann lite pengar så vi kommer iväg igen. Det är verkligen supermysigt att åka iväg från vardagen och mysa så här med familjen!
Håller tummana att det nån gång i framtiden kommer att ske!

BadMatenMellisMaten var otroligt god! Inte konstigt att man kom hem med extra kg ;) All inclusive kan va farligt! :)


på planet


Vår resa dag 1

Klockorna ställde vi båda två på 04,30. Ville ju inte försova oss denna dag inte! Planet skulle gå kl 08,00. Vi kom upp allihopa och gjorde oss iordning och skjutsen (svärfar) skulle komma kl 05,00.
Men nej! Han försov sig minsann så vi fick vänta lite.
Det är ju tre år sen vi flög sist och det hade tydligen ändrat sig på rutinerna vid incheckningen. Vi ställde oss i vanlig ordning i incheckningskön med våra väskor då en personal kommer fram och frågar om vi checkat in?
Jag kände mig som ett stort frågetecken och tänkte knäppa människa, vi står ju i kön!
Men jag svarade , nej men vi ska.
Då pekar hon fint åt en rund anordning mitt på golvet och säger: Där checkar ni in.
Varför i hela friden måste vi checka in för? Vi checkar in våra väskor och vagn och får de långa remsorna att sätta på väskorna och får våra biljetter.. Ställer oss återigen i kön.
Personalen där väger väskorna tittar i passen och så är det klart.
Mycket märkligt tycker jag.

Väl igenom passkontroll och väskkontroll som vi kom igenom alla utom claudio som pep så satte vi oss att titta på flygplanen! Det var väldigt intressant tyckte charlie!
Handlade lite godis på tax free och sen helt plötsligt ser vi att de har släppt på människorna på vårt flyg. Tiden gick väldigt fort!
Satt nästan längst bak i planet och charlie somnade direkt i min famn när vi spännt fast oss. Sov i lite över en timme. Vi åt , han lekte på golvet, och sov lite till. Landningen var han vaken men sa inte ett ljud!
Han var otroligt snäll att ha att göra med på planet.
Varmt var det när vi steg ur så direkt på flygplatsen när vi väntade på väskorna böt vi charlies kläder och satte på han shorts.
Bussresan till hotellet tar bara 20 min. Väl där gick vi direkt till vår lägenhet och lämnade väskor för att hinna med lunchen som stängde kl 15,00. Vi kom dit 14,40!
Efter lunchen böt vi om och hoppade ner i den underbara poolen!
Gissa om vi njöt!?
Charlie var i extas. Han kastade sig ner i djupa poolen!

Benhinnor

Har fått så fruktansvärt ont i mina benhinnor igen!! Pajade dom på ett provpass på friskis intervall flex.
Har varit så bra i behinnorna länge nu och så kom detta bakslag! Så jobbigt!
Smärtan är inte kul. Varje steg man tar smärtar.
Nu i dag spelade vi föräldrar fotboll mot barnen i Daniellas lag.
Jättekul hade vi. Först mixade lag sen spelade barnen mot oss föräldrar. Vi fick springa för de var riktigt duktiga!
Lånade ett par fotbollskor av claudio. Vet inte om det var det som gjorde det men jag har så fruktansvärt ont just nu!
Varje larm jag går på på jobbet nu smärtar det så inih...... i benhinnorna!
Hoppas vilan på gran canaria med bara promenader längs stranden och simmning kan få det att släppa lite.
Hoppas verkligen det.
Det har tom varit så bra att jag kunnat hoppa ganska mycket på Ninas pass. Nu vet jag inte om jag ska stå över hennes pass i morgon. Men det är så himmelens bra att jag egentligen inte vill det.
Men vill samtidigt inte gå och ha såhär ont när vi åker på tisdag!

Nedräkning

Jobbar nu i tre nätter. Sover en stund på måndag, städar. Jympar kl 17,00, har möte kl 19,30 på jobbet. Sen är det bara hem och försöka sova lite då vi ska upp kl 04,30 på tisdag morgon för avfärd mot Gran Canaria!!
Tjohooooooo!!!!!!
Men det är lite intensivt innan vi är där. Men det är väl bra för då går det fort! :)Snart gör vi så här i gen!!!! Hoppas på mycket sol!!

RSS 2.0