Bilder på första badet!












Kräfta

Har haft ännu en underbar dag i solen!!! Meeeeen, glömde solskyddsfaktorn hemma!! Är nu knallröd och ser ut som en kräfta :(
Ser ut som första dagen utomlands.
Solskyddsfaktorn är redan nerpackad för i morgon!
Funkar fortfarande inte att ladda ner foton så får se om jag får till det i morgon.

Har varit jätteduktig med min morgon träning, Har cyklat varje morogn och i kväll blev det även jympa i parken!

Första dagen på stranden

Tog en liten sovmorgon i morse! Charlie vaknade 08,15. Men allt blev så sent då. Kom inte ut på cykelturen förrän 09,30. Cyklade förbi apoteket och hämtade välling så jag kom hem 10,50. Fick i charlie mat och fixade lite, sen drog vi till BADSTRANDEN!!!!!!
Charlie tyckte det var skitläskigt först! Vågade inte sätta ner fötterna! hahahaha Men sen var det full fart i vattenbrynet trots att det var skitkallt!
Sprang upp och ner på bryggan. Tjejerna badade som tokar! Förstår inte........Brrrrrrrrrrrr
Var där i  timmar. I morgon bär det av till kärleksudden.

Bilder kommer-  Datan Vill inte ladda upp just nu :(


cykeltur

Tog mig en "liten" cykeltur på 63 min!!! Cyklade till Gummarö och till svärföräldrarna. Käkade lite lunch och sen ssatte jag mig på cykeln igen och trampade på hem och tävlade mot de svarta molnen. Jag hann precis hem på 35 min och då öppnade sig himmlen!
Ganska mör i kroppen nu! Härligt!


Avgiftning

Dax att ta en avgiftningskur på tre dagar :( Har ätit tårta och godis och kroppen mår verkligen inte bra utav det. Tarmarna känns direkt av en tårtbit och sockersuget kommer ju direkt när man stoppar i sig godis. Så nu kommer några jobbiga dagar att få bort sockret ur kroppen.
Det som jag förstår nu är att jag kan inte äta "vanlig" frukost på Gran canaria. Har all inclusive där och då får det bli ägg och bacon vilket jag tycker är tråkigt..........

cykla

Tog tag i saken direkt och drog ut på en cykelrunda på morgonen med charlie i bak! Det är mycket tyngre att ha honom med under cykelturen då han väger ca 12 kg! Tog den vanliga turen fast baklänges denna gång. Var härligt svettig när jag kom hem!
Detta görs om i morgon men då blir det en tur ut på landet.

Midsommar

Haft en underbar midsommar med familjen!!!


Träning

Har ju som sagt svårt att få till min träning då det jämt blir så sent. Men ska som Linda Wrangell skrev  så bra i sin artikel träna på morgonen!
Charlie älskar att sitta bak på cykeln, så direkt efter hans frukost ska jag dra ut på min cykelrunda som min älskade mor visade mig och voila! Träningen gjord!!!
Rundan tar ca 1 timme och är han på bra humör kanske man hinner med lite sit ups och sen drar vi till badstranden!
Gäller att vi får badväder bara!
Och Daniella vill börja träna på gym så jag får fylla på mitt friskis kort och ta dit henne så får man träna i hyfsat klimat ;)


Hälsade på underbara syster!



Lånade bild från henne själv för jag är såååååå glömsk att ta kort!! Men så här fin är hon 1 vecka innan due date!! Snart snart snart blir jag moster!!!

sommarlovsmorgon

Alla tre barnen var intresserade av tv:n i dag!


Sprang på Tindra

Mötte vår bortadopterade jack russell Tindra och en av hennes valpar i går när vi var ute och cyklade!






Lite fattigare!

Gick ner på stan i dag med barnen. De ville shoppa. Det blev en lång promenad på 2 timmar och Daniella kom hem med en fin adidas tröja!

Lunch ville de ha :)



Och en bild på vår fina norrtälje å!


Dåligt med viktnedgången

Ställde mig på vågen och till min besvikelse hade det inte hänt ett skit på två veckor! Såååå frustrerande när man kämpar.
Kände att jag ger upp och åt vanligt bröd till frukost två mornar, men min mage gillade det inte så i dag gick jag tillbaka det lchf brödet. Har tröttnat på smaken så nu står ett annat bröd i ugnen. Får se hur det smakar.

Ska nu mäta mig istället för att ställa mig på vågen.
För lite har det väl hänt ändå???

Detta lchf bröd ser ju riktigt gott ut!


vardagsrum färdigt!

Blev riktigt nöjd!!!

En före bild



och efter!!


Tränat

Jag har jobbat två nätter och sov i dag till halv fyra. Fick i mig lite fisk,lite keso och en avokado. Innan det åt jag youghurt kl 04,00. = inte så mycket i kroppen. Promenerade upp till flygfältet och spinnade sen ett medel 75!!!
Gissa om jag var helt slut efter typ tredje låten! ;) hahahahaha
Men man kan ju hoppas att det brände bort en hel del fett då jag fortfarande inte äter kolhydrater. Cyklade sen hem efter passet.
Känner mig ganska nöjd med det. Får se hur kroppen och huvudet kommer kännas nu i natt då jag jobbar min tredje natt.
I morgon är det vägning igen................ångest fast man vet att man varit riktigt duktig!
Är inte så hungrig längre. Undrar varför. Man vill ju inte äta för lite heller för då lär ju kroppen gå på sparlåga och så bränner man inget bara för det.

Lådbil

Charlie har fått en lådbil tillsammans med sina syskon!! En polisbil med sirener!!! Så stolt när han åker i den!


Fuskade

Man är ju riktigt dum i huvudet!!! Var väldigt sugen så jag tog en bit kladdkaka med grädde som jag bakat till familjen.................JÄVLAR vad jag mådde dåligt efter det!
Mådde riktigt illa! Har inte ätit mjöl och socker så på 5veckor.
Det enda som är bra är att nu vet jag att jag INTE kommer att göra om det. Jag mår verkligen toppen av att äta så här.
Äntligen har min mage blivit normal och jag slipper dessa kraftiga diareer  flera gånger om dagen (för mycket info?hahahaha)

Så idag var jag tillbaka och åt mitt lchf bröd till frukost, kyckling och avokado till lunch och kyckling till middag!
I natt när jag jobbar ska jag mumsa på turkisk youghurt! Mmmmmmmmm

Bus mys!!!










ingen vägning denna vecka

Kommer inte att väga mig denna vecka! Är för feg för det efter alla onyttigheter med vin. Men tar nya tag och försöker få ett bra resultat till nästa vägning. Tänkte jag skulle få till min träning genom att ta ut skivstången på baksidan och köra där där det är svalt och skönt! Jobbar 5 nätter och jag får inte riktigt till det med träningen då. Men nu jäklar! Sommarkläderna är redan framme och jag har inte gått ner tillräckligt! :(




En bild på fina Ann som vi hade avslutningsfest för igår!!

jobb och dagis

Jobbar två nätter nu. Torsdagen förvinner då jag sover till ca 16,00. Men fredagen sover jag bara till 10,30. Så sen är jag ledig med resten av familjen denna långhelg! Jobba natt känns nu väldigt bra. Hade panik i början när jag kom tillbaka efter föräldraledigt. Men skulle jag jobba dag så skulle jag ju vara borta 5 dagar i vecka och då skulle jag få panik. Nu är jag hemma med barnen nästan hela tiden.
Charlie kommer börja sin invänjning på dagis 15 augusti. Och den pågår i 2 veckor. Men sen kommer han bara vara på dagis 2 dagar i veckan.
Vill inte ha han där mera just nu när han är så liten. Ökar på med en dag till sen när han blir större. Men nu ett tag frammåt står jag ut med att inte vila ut efter jobbet. Tycker verkligen inte om att lämna ifrån mig honom!
Speciellt inte när man ändå är hemma. Att sitta hemma och ha han på dagis är värdelöst! Så var det med tjejerna med! Då kan jag lika gärna underhålla med öppna förskolor och dylikt.

Vet att han sen säkert kommer behöva mer tid där med ju äldre han blir. De missar ganska mycket annars. Men det dröjer ett tag dit ;)

Jobbar nu 9 nätter till sen är jag ledig med alla mina barn ända till 24 augusti! Det ni! Ska bli helt underbart att bara få vara med familjen och ta det lugnt!

RSS 2.0