Flytt

Fick ett brev för ett tag sen där vi blev informerade om att vi ingår i projektet grön rutt. Det innebär att brevlådor OCH. Soptunnor ska va på en och samma sida! Fick en karta på hur det kan komma att se ut. Som tur e ska inte grejerna va på vår sida. Först var det bara prat om brevlådorna och det tycker jag är helt ok. Inte svårt att gå några steg till och hämta posten. MEN sopptunnan?!?!?!???
Då måste man varannan vecka komma ihåg att dra över den väldigt fulla tunnan till grannen kvällen innan hämtning. Vi fixade en plats längst ut på tomten bara för att vi inte kom ihåg att dra ut den förbannade tunnan!
Tänk på vintern när det är jätte mycket snö! Och oplogat! Då ska vi streta med våra tunnor! Och inte lär de stå bra utanför de stavkars grannar som ska ha tunnorna över natten med snövallar. Och om det inte är plogat lär de bli inplogade. Skulle va ganska kul stt se egentligen. Omkullvälta tunnor med soppor överallt. Vår granne är över 90 år och ska göra så här.
Men fick ett till brev idag att vi inte alls måste gå med på detta. Fanns en enkät med ett nej vi kunde skicka in till nån kommun Nisse. Ikväll har vi möte om detta. Ska bli intressant med tanke på vilka vi har som bor på denna gata.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0