Magsjukan

Måste va magsjukan Charlie fick nu på morgonen. Han sov länge till strax före åtta. Var trött och hängig när vi satte oss i soffan. Efter ett tag bad han själv att få gröt. Men efter fyra fem skedar ville han inte ha mer. Vi la oss i soffan och tittade på tv. Efter en liten stund vänder han sig om och spyr ner mig. Inte jättemycket som kom. Gröten och saft.
Tittar på tv tills claudio kommer hem med coca cola. Han dricker lite cola och vill ha några skedar youghurt. Men det spyr han upp ganska snabbt. Stackars liten. Väldigt gnällig och vill bara sitta i knä. (Gissa vem som kommer få magsjukan)
Han sov sen i över två timmar men piggade på sig först halv fyra. Då drack han lite och åt några salta pinnar. Det är väldigt svårt att få en tvååring att förstå att han inte kan dricka mycket eller fort för då spyr han.
Inte lätt det här. Men frågan e vart han fått det ifrån. Har denices magont muterat. Eller hade hon någon form av magsjuka utan spyor och diarré? Daniella hade diarre. Blev bra och blev sen dålig igen. Men andra gången berodde på att hon ätit mögligt bröd.
Vill inte ha detta!!
Men det var skönt att han hade det dagtid.
Får se om vi får någe mer återfall innan dagens slut.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0